Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 19 червня

Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 19 червня

18.06.2014 о 17.00 до дніпропетровського міського управління міліції по телефону спецлінії «102» звернулась місцева жителька 1994 р.н., яка повідомила, що о 14.00 непрацюючий місцевий житель 1971 р.н., шляхом вільного доступу, зайшов до ресторану, розташованого по пр. Карла Маркса, де шляхом ривка, заволодів її гаманцем з грошима 600 грн. Викрадене вилучено. Слідчим відділом Бабушкінського райвідділу за даним фактом внесено відомості до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Зловмиснику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

18.06.2014 о 18.40 до Індустріального райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції звернулась місцева жителька 1967 р.н., яка повідомила, що 09.06.2014 о 15.00 біля одного з будинків по вул. Косіора, невідомий, схопивши руками за плечі та шляхом ривка, з шиї, заволодів ланцюжком з кулоном із жовтого металу. За вчинення злочину встановлений раніше судимий, непрацюючий місцевий житель 1981 р.н. Викрадене вилучено. 17.06.2014 зловмисник затриманий за ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України за вчинення аналогічного злочину. Слідчим відділом за даним фактом внесено відомості до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Працівниками Павлоградського міського відділу міліції за грабіж майна у неповнолітньої дівчини 1999 р.н., який мав місце 25.05.2014, встановлений та опитаний непрацюючий місцевий житель 1990 р.н. Викрадений мобільний телефон вилучено. Слідчим відділом за даним фактом внесено відомості до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Зловмиснику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Працівниками Нікопольського міського відділу міліції за грабіж майна у чоловіка 1940 р.н., який мав місце 17.06.2014, встановлений та опитаний непрацюючий місцевий житель 1983 р.н. Викрадений мобільний телефон вилучено. Слідчим відділом за даним фактом внесено відомості до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Зловмиснику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

ВЗГ ГУМВС України в Дніпропетровській області

 

You may also like...