Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за минулу добу

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 210 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До чергової частини Приморського РВ надійшла заява від 25-річного Дмитра про те, що невстановлена особа, знаходячись в офісі, з його робочого столу викрала ноутбук. Сума матеріального збитку становить 5000 гривень. Вжитими заходами в скоєнні злочину викрито 34-річного жителя с. Морозівка, від якого отримано правдиві свідчення.

 

До Ізмаїльського МВ звернувся житель міста, 1972 р.н., який повідомив, що невідома особа з його автомобіля, викрала автомагнітолу вартістю 400 гривень. Вжитими заходами викрито 36-річного місцевого жителя. Чоловік зізнався у вчиненні правопорушення. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До чергової частини Комінтернівського РВ надійшла заява від пенсіонера, жителя с. Крижанівка, про те, що невідома особа незаконно заволоділа його мопедом, який знаходився в гаражі біля його будинку. Вжитими заходами у вчиненні правопорушення викрито 19-річного жителя с. Ліски, від якого отримано правдиві свідчення.

 

До чергової частини Ізмаїльського МВ звернувся працівник торгівельного комплексу, який повідомив, що невідома особа з приміщення торгівельного залу скоїла крадіжку майна. Загальна сума матеріального збитку становить 520 гривень. Вжитими заходами працівниками міліції викрито 37-річну ізмаїльчанку, від якої надійшли правдиві свідчення у скоєнні злочину. Викрадене майно повернено. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Київського РВ викрито 27-річну Оксану, яка скоїла крадіжку мобільного телефону 45-річного Євгена. Сума матеріального збитку становить 700 гривень. Від зловмисниці отримано правдиві свідчення у вчиненні правопорушення.

 

Працівниками Ізмаїльського МВ викрито жительку міста, 1981 р.н., яка шахрайським шляхом, під приводом взяття в борг, заволоділа грошима ізмаїльчанки у сумі 270 доларів США. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Комінтернівського РВ викрито 27-річного жителя с. Петрівка, у якого виявлено та вилучено 30 г марихуани. Вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення експертизи.

 

Працівниками Ізмаїльського МВ, в ході проведення слідчих дій за фактом нанесення тілесних ушкоджень, викрито ізмаїльчанина, 1942 р.н., який наніс тяжкі тілесні ушкодження жительці міста, 1945 р.н. Чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Овідіопільського РВ викрито 21-річного Андрія, який скоїв крадіжку грошей та банківської карти у 61-річної Людмили. Сума матеріального збитку становить 1451 гривню. Від зловмисника надійшли правдиві свідчення у вчиненні правопорушення.

 

Працівниками Ізмаїльського МВ, в ході проведення санкціонованого обшуку за місцем мешкання 38-річного жителя смт. Суворове, було виявлено та вилучено два газетних згортка з наркотичним засобом канабісом. Чоловік пояснив, що речовину зберігав для особистого вживання. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...