На Дніпропетровщині горе-водій скоїв наїзд на підлітків та втік з місця пригоди

Подія сталася в понеділок, 21 липня, близько 23 години 20 хвилин, у Дніпропетровську, на вулиці Петрозаводська. Невстановлений водій авто, скоїв наїзд на неповнолітніх пішоходів, які йшли за напрямком руху автомобіля по узбіччю проїзної частини. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди пішохід – юнак 17 – ти років від отриманих травм загинув на місці, а ще один пішохід – дівчина 14-ти років отримала тяжкі тілесні ушкодження.

На пошуки водія-втікача та транспортного засобу, яким він керував, одразу ж орієнтовано всі наряди Державтоінспекції. Вже наступного дня, прийнятими заходами розшуку, за «гарячими слідами» встановлено та знайдено автомобіль «М – 412», а також встановлено, що керував вказаним транспортним засобом 24 – річний мешканець м. Дніпропетровськ.

Наразі вживаються заходи щодо встановлення його місця знаходження.

Державтоінспекція радить водіям у разі причетності до дорожньо-транспортної пригоди не піддаватися емоціям, а діяти виважено. Головне, не залишатися осторонь, практика свідчить, що якщо постраждалому вчасно буде надано медичну допомогу, зберегти життя і вилікувати його можливо. Найважливіше не тікати з місця ДТП! Але, на жаль, іноді трапляється по іншому…

Шановні водії, якщо Ви стали учасником ДТП, то нагадуємо, що згідно пункту 2.10 Правил дорожнього руху України зобов’язані: негайно зупинити транспортний засіб і залишатися на місці пригоди; увімкнути аварійну сигналізацію і встановити знак аварійної зупинки; вжити можливих заходів для надання першої медичної допомоги потерпілим, викликати карету швидкої медичної допомоги, повідомити про дорожньо-транспортну пригоду орган чи підрозділ міліції, записати прізвища та адреси очевидців, чекати прибуття працівників міліції; до проведе! ння медичного огляду не вживати без призначення медичного працівника алкоголю, наркотиків, а також лікарських препаратів, виготовлених на їх основі (крім тих, які входять до офіційно затвердженого складу аптечки) та інше.

Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України

(за інформацією прес-служби ДАІ Дніпропетровської області)

You may also like...