Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за минулу добу

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 205 заяв та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До Ізмаїльського МВ надійшла заява від Олега, 1963 р.н. про те, що 15 серпня невідомий зловмисник відкрито заволодів його велосипедом. Сума збитку встановлюється. В ході розшукових заходів викрито 24-річного мешканця Ізмаїльського району, від якого надійшли правдиві свідчення про скоєння даного злочину.

До Київського РВ надійшла заява від 66-річної одеситки про те, що 20 серпня невідома особа, шляхом вільного доступу, з парадної її дому таємно викрала дошку-профілактор "Євмінова", вартістю 1500 грн. Вжитими заходами співробітниками служби дільничних інспекторів міліції викрито Олексія, 1984 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення про скоєння даного злочину.

До Біляївського РВ надійшло повідомлення від Олександра про те, що в полі біля с.Маяки він виявив снаряд. В ході перевірки встановлено, що на відстані 1500 метрів від с.Маяки, під час проведення земельних робіт виявлено артилерійський снаряд часів ВВВ довжиною 40 см. Місце події охороняється. Працює слідчо-оперативна група РВ…

 

 

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...