Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 08.10.2014

Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 8 жовтня

7 жовтня працівниками Солонянського райвідділу міліції було виявлено тіло з гематомами на обличчі непрацюючого чоловіка 1961 р.н. Працівниками міліції було встановлено, що 06.10.2014 у вечорі в с. Кам’янка потерпілий розпивав спиртні напої спільно зі співмешканкою 1962 р.н. Між потерпілим та його співмешканкою на грунті виниклих неприязних відносин, виникла сварка в ході якої вона побила потерпілого руками та ногами по голові, спричинивши вищевказані тілесні ушкодження. Зловмисниця – затримана. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі строком від семи до п’ятнадцяти років.

7 жовтня працівниками Заводського райвідділу Дніпродзержинського міського відділу міліції встановлено, що 04.10.2013 в період часу з 14.30 до 19.30 непрацюючі мешканці м. Дніпродзержинська чоловіки 1994, 1995 та 1989 р.н. Запросили туди неповнолітню 1997 р.н. відчуваючи до неї особисту неприязнь, що виникла на ґрунті ревнощів, побили її руками та ногами по голові і тулубу, незаконно утримуючи її впродовж п’яти годин у зазначеній квартирі. Згідно акту СМЕ неповнолітній спричинено закриту черепно-мозкова травма. Зловмисники – затримані. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини ) КК України. Зловмисникам загрожує обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

7 жовтня до Дзержинського райвідділу Криворізького міського управління міліції звернувся місцевий житель 1983 р.н. Заявник повідомив про те, що о 04.00 по вул. Якіра, невідомий, побивши руками по голові та тулубу, заволодів гаманцем з грошима 2 тис. 500 грн. За вчинення злочину затриманий непрацюючий, раніше судимий чоловік 1986 р.н. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі строком від чотирьох до шести років.

7 жовтня до Павлоградського міського відділу міліції звернулась пенсіонерка 1942 р.н. Заявниця повідомила про те, що о по вул. Дніпровській, двоє невідомих, шляхом ривка, з руки заволоділи сумкою з продуктами харчування. За вчинення злочину по «гарячих слідах» затриманий непрацюючий, раніше судимий чоловік 1975 р.н. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі строком від чотирьох до шести років.

Працівниками Нікопольського міського відділу міліції за грабіж жінки 1981 р.н. встановлений та затриманий непрацюючий, раніше судимий чоловік 1993 р.н.

Працівниками Індустріального райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції за грабіж 18.09.2014 майна у чоловіка 1989 р.н. В та затриманий непрацюючий, раніше судимий чоловік 1991 р.н.

ВЗГ ГУМВС України в Дніпропетровській області

 

 

You may also like...