Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 27.10.2014

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 128 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До Суворовського РВ надійшла заява від Олени, 1976 р.н., про те, що невідомий зловмисник шляхом ривка заволодів її сумкою, в якій знаходився мобільний телефон. В ході оперативно-розшукових заходів викрито Вадима, 1989 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення про вчинення правопорушення.

До чергової частини Миколаївського РВ надійшло повідомлення від фельдшера Скосарівського фельдшерсько-акушерського пункту про те, що до медичного закладу доставлено Анатолія, 1980 р.н., з тілесними ушкодженнями у вигляді ножового поранення ключиці. В ході оперативно-розшукових заходів викрито Миколу, 1987 р.н., який під час раптово виниклої сварки наніс потерпілому ножове поранення. Зловмисника затримано в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...