Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 17.11.2014

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 197 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До чергової частини Київського РВ надійшла заява від працівника магазину одягу про те, що невідома особа шляхом ривка відкрито заволоділа чоловічою курткою вартістю 800 гривень. Вжитими заходами у вчиненні правопорушення викрито Володимира, 1983 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення.

За гарячими слідами працівниками Шевченківського ВМ викрито Андрія, 1980 р.н., який, перебуваючи у відділенні банку, під час розрахунку за послуги, зі столу вчинив крадіжку 800 гривень. У зловмисника правоохоронці вилучили речові докази. Правопорушнику загрожує покарання згідно ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До чергової частини Ізмаїльського МВ звернулась 25-річна жителька села Броска, яка повідомила про те, що невідома особа, знаходячись в магазині, скоїла крадіжку продуктів харчування. Сума матеріального збитку становить 800 гривень. Вжитими заходами в ході відпрацювання міста правоохоронцями був встановлений 39-річний чоловік, причетний до вчинення правопорушення. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До чергової частини Котовського МВ звернулась 29-річна Інна, яка повідомила про те, що невідома особа шляхом пошкодження навісного замка проникла до підвального приміщення, звідки викрала продукти харчування. Сума матеріального збитку становить понад 1000 гривень. Вжитими заходами встановлено, що дане кримінальне правопорушення скоїв раніше судимий житель Котовського району. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

До чергової частини Шевченківського ВМ з заявою звернулась 38-річна одеситка про те, що невідома особа шляхом пошкодження замка комори скоїла крадіжку її майна. В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівниками карного розшуку викрито Олексія, 1984 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення про вчинення кримінального правопорушення. У зловмисника правоохоронці вилучили речові докази. Відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Ізмаїльського МВ звернулась ізмаїльчанка, 1962 р.н., яка повідомила, що невідома особа з подвір’я житлового будинку скоїла крадіжку металевого мангала. Вжитими заходами було встановлено ізмаїльчанина, 1986 р.н. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Білгород-Дністровського МВ звернулась 37-річна жителька села Випасне з заявою про те, що невідома особа з її подвір’я скоїла крадіжку металевих труб. Вжитими заходами встановлено, що до скоєння злочину причетний 45-річний чоловік, який винаймав у потерпілої кімнату. Від зловмисника надійшли правдиві свідчення про вчинення правопорушення. Відкрито кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

До чергової частини Портофранківського ВМ надійшла заява від 45–річної Оксани щодо вжиття заходів до чоловіка, який відкрито заволодів її коштовним мобільним телефоном та грошима в сумі п’ять тисяч гривень. В ході відпрацювання заяви потерпілої, правоохоронцями викрито 24-річного одесита. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Ведеться слідство.

Працівниками Ізмаїльського МВ викрито жителя міста, 1990 р.н., який з території дитячого садка скоїв крадіжку велосипеда. Розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального Кодексу України.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...