Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 19.11.2014

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 197 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

Вжитими заходами працівниками сектору карного розшуку Приморського РВ викрито 25-річного жителя Одеської області, який скоїв крадіжку опалювальної батареї з парадної будинку. Сума матеріального збитку становить одну тисячу гривень. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Білгород-Дністровського МВ звернулась 45-річна жителька міста з заявою про те, що невідома особа з її будинку викрала кухонний посуд. Вжитими заходами встановлено, що до скоєння злочину причетний 36-річний чоловік, який мешкає на сусідній вулиці. Від зловмисника надійшли правдиві свідчення про вчинення правопорушення, викрадене майно повернуто власниці. Відкрито кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

До чергової частини Ізмаїльського МВ звернулась жителька міста, 1958 р.н., яка повідомила про те, що невідома особа проникла до її квартири, звідки викрала будівельні матеріали та інструмент. Вжитими заходами викрито раніше судимого жителя міста, 1990 р.н. Розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального Кодексу України.

Працівниками карного розшуку Портофранківського ВМ викрито 20-річного жителя Одеської області, який з квартири 20-річного Михайла викрав фотоапарат та дві тисячі гривень. Сума матеріального збитку становить шість тисяч гривень. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Працівниками Балтського РВ під час санкціонованого обшуку за місцем мешканням 52-річного жителя с.Мирони виявлено та вилучено гранату «Ф-1», запал з чекою, 6 патронів калібру 5.45 мм. Вилучене направлено до НДЕКЦ. Попередня правова кваліфікація ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

 

До Ізмаїльського МВ звернувся житель міста, 1992 р.н., який повідомив про те, що невідома особа з кімнати будинку викрала мобільний телефон. Сума матеріального збитку становить 400 гривень. Вжитими заходами викрито 28-річного Дмитра. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Дільничними інспекторами Котовського МВ під час проведення оперативно-профілактичного відпрацювання території обслуговування на продовольчому ринку міста виявлено двох жінок, які незаконно реалізовували тютюнові вироби іноземного виробництва. Вилучено 292 пачки цигарок. Громадянки притягнуті до відповідальності за ст.156 (порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Працівниками Татарбунарського РВ викрито 32-річного жителя с.Вишневе, який викрав банківську карту 28-річної жительки с.Рибальське. Від зловмисника надійшли правдиві свідчення про вчинення правопорушення.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...