Інформація ДАІ м. Києва

В столиці за 6-7 грудня інспектори ДАІ виявили 1106 порушень правил дорожнього руху. Вчора, інспектори ДАІ до відповідальності притягнули 309 водіїв, які не дотримувались вимог дорожніх знаків та розмітки, правил зупинки і стоянки – 82, без необхідних документів за кермо сіли 65 водіїв. Крім того, за керування транспортними засобами напідпитку інспектори ДАІ відсторонили від керма 71 водія.За суботу та неділю, інспектори ДАІ за порушення правил проїзду пішохідних переходів до відповідальності притягнули 124 водія та виявили 110 пішоходів-порушників.

 За вихідні зареєстровано 8 ДТП, в якому одна людина загинула, та ще сім осіб отримали травми. До уваги водіїв!За інформацією Гідрометцентру України, з 8 по 11 грудня, в столиці спостерігатимуться опади у вигляді мокрого снігу, на дорогах  ожеледиця, місцями можливий туман. Зважаючи на це, столична Державтоінспекціїзакликає водіїв неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху. Зважайте на погодні умови, збільшуйте  дистанцію до транспортних засобів, що рухаються попереду, рухайтесь з включеним ближнім світлом фар (чи протитуманними фарами), відмовтесь від ризикованих маневрувань. При зупинці включайте аварійну світлову сигналізацію. Крім того, будьте уважні при проїзді пішохідних переходів, заздалегідь знижуйте швидкість, не об’їжджайте транспорт, який зупинився перед «зеброю», зупиніться і пропустіть людей, які переходять дорогу. А пішоходам – радимо мати на одязі світлоповертаючі елементи. Це зменшить ризик потрапити в небезпеку на дорозі. Особливо важливо забезпечити таким одягом дітей.

Допоможіть знайти! У Дніпровському районі водій скоїв наїзд на чоловіка та з місця пригоди зник. 

Дорожньо-транспортна автопригода сталася 7 грудня, о 16 годині 50 хвилин на вулиці Березняківській, 20. За попередніми даними, водій невстановленого автомобіля скоїв наїзд на 35-річного чоловіка (який переходив дорогу поза пішохідним переходом) та не зупинившись залишив місце пригоди. 

Внаслідок наїзду пішохода з забиттям тіла, закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку доставлено до лікарні.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати будь-яку інформацію з приводу ДТП на телефон чергової частини ДАІ Києва 483-70-64.

У Києві 6-7 грудня невідомі особи скоїли п`ять незаконних заволодінь транспортними засобами. Одразу два автомобілі викрали в Ололонському районі: з вулиці Вишгородської – автомобіль «ВАЗ 21082», н.з. АА7392ІС, 1988 р.в., білого кольору, а з вулиці Маршала Тимошенка – автомобіль «ZHEJIANG MASTER 125», н.з. АА7669АА, 2011 р.в., синього кольору. У Шевченкіському районі, з вул. Академіка Грекова, викрали автомобіль «АЗЛК 21412», н.з. АА9749ВІ, 1989 р.в., сірого кольору; у Святошинському районі, з вулиці Смиренка – а/м «ГАЗ 31029», н.з. АМ8023АА, 1993 р.в., білого кольору; в Голосіївському районі, з вулиці Ломоносова – автомобіль «MAZDA 6», н.з. АН1070ІК, 2009 р.в., червоного кольору. Прийнято міри розшуку. Державтоінспекція звертає увагу водіїв на те, що найчастіше в столиці викрадають транспортні засоби уночі. Автокрадії надають перевагу автівкам, які залишені під будинками або на стоянках, що не охороняються. З початку року було зареєстровано 1238 незаконних заволодінь, з них 958 скоєні на території Києва.

Натомість, працівники ДАІ, у Дніпровському районі, виявили автомобіль «KIA CARENS», що знаходився в розшуку, а в Голосіївському районі затримали водія автомобіля «OPEL ASTRA», номер кузова якого було змінено кустарно.

За вхідні, інспектори ДАІ у Голосіївському районі затримали водія автомобіля «ЗАЗ DAEWOO», який перебував  у розшуку. Крім того, у Дніпровському районі затримано громадянина за крадіжку, в Деснянському  – особу затримали за грабіж. Також, у  Солом`янському та Шевченківському районах ще двоє правопорушників було затримано за вчинення хуліганських дій.Затриманих доставлено до райуправлінь міліції.

 УДАІ Київ 

You may also like...