Про найбільш резонансні кримінальні правопорушення та події у Луганській області

Про найбільш резонансні кримінальні правопорушення та події у Луганській області за добу станом на 31 грудня 2014 року

Грабіж

30 грудня до Сєвєродонецького міськвідділу міліції з заявою звернулася місцева мешканка 1983 р.н. про те, що біля будинку по вул. Курчатова м. Сєвєродонецька невідомий чоловік відкрито викрав її мобільний телефон та гроші. Даний факт зареєстровано. Уживаються заходи щодо розшуку і затримання особи, причетної до скоєння грабежу.

Інші злочини проти волі, честі та гідності особи

30 грудня до Станично-Луганського райвідділу міліції з заявою звернувся 55-річний директор одного з підприємств про те, що 25 грудня біля кафе по вул. Гагаріна у м. Щастя невідомі особи у камуфльованому одязі та масках незаконно його затримали, відвезли до підвального приміщення, де протримали 5-6 годин, після чого відпустили, залишивши у себе його особисті речі, гроші та документи. Даний факт зареєстровано. Уживаються заходи щодо розшуку і затримання осіб, причетних до вчинення кримінального правопорушення.

Інші злочини проти авторитету органів державної влади, місцевого самоврядування

30 грудня до Троїцького райвідділу міліції поштою надійшло звернення від керівництва Стаханівського міського центру зайнятості про те, що 14 листопада озброєні невідомі особи у камуфльованому одязі незаконно захопили приміщення Стаханівського міського центру зайнятості (проспект Леніна, м. Стаханов), а також заволоділи службовим автомобілем «ВАЗ-2107», д/з ВВ 8712 АА. Даний факт внесений до ЄРДР і кваліфікований за ч. 1 ст. 341 КК України.

30 грудня до Сєвєродонецького міськвідділу міліції поштою надійшло звернення адміністрації ПАТ «Укрсоцбанк» про те, що 9 грудня група озброєних невідомих осіб захопили приміщення відділення «Укрсоцбанку» на вул. Станіславського у м. Алчевську. Даний факт зареєстровано.

Інші злочини проти громадської безпеки

30 грудня співробітники УБОЗ ГУМВС України у Луганській області викрили 43-річного мешканця м. Лисичанська, який бере активну участь у незаконному збройному формуванні так званої «ЛНР». Даний факт зареєстровано. Уживаються заходи щодо розшуку та затримання чоловіка.

Татьяна Погукай, ВЗГ ГУМВС України у Луганській області

You may also like...