Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 30.12.2014

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 78 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

 

До Приморського РВ надійшла заява від 28-річної одеситки про те, що невідома особа, перебуваючи в приміщенні магазину, шляхом вільного доступу скоїла крадіжку куртки. Вжитими заходами правоохоронцями викрито раніше засудженого Владислава, 1991 р.н., який зізнався у вчиненому. У правопорушника правоохоронці вилучили речовий доказ, який було повернуто його власникові. Згідно чинного законодавства правопорушникові загрожує покарання, передбачене статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Працівниками Суворовського РВ викрито Івана, 1975 р.н., та Леоніда, 1979 р.н., які нанесли тілесні ушкодження Сергію та викрали його майно, залишивши потерпілого лежати на підлозі непритомним. Зловмисників затримано в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Попередня правова кваліфікація кримінального правопорушення – ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...