Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 01.01.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 64 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До чергової частини Малиновського РВ надійшла заява від Юрія, 1968 р.н., про те, що невідомі особи відкрито заволоділи його мобільним телефоном та грошима. Вжитими заходами викрито 22-річного Андрія та 33-річного В’ячеслава, яких затримано в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України та направлено до ізолятору тимчасового тримання. Попередня правова кваліфікація кримінального правопорушення – ч.3 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Ширяївського РВ в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України затримано та направлено до ізолятору тимчасового тримання 55-річного Миколу, який під час спільного вживання спиртних напоїв зі своїми знайомими, в ході раптово виниклої сварки, обухом сокири наніс декілька ударів в область голови своїм співпляшникам. Від отриманих тілесних ушкоджень 38-річний Віталій помер на місці, а 35-річного Івана з травмою голови доставлено до медичного закладу. За даним фактом відкрито кримінальні провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України та ч.3 ст.15 (замах на злочин), ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

 

 ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...