Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 11.02.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 191 заяву та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До Шевченківського ВМ звернувся із заявою 37-річний Олексій, про те, що невідома особа з касового апарату вчинила крадіжку грошей в сумі 4700 гривень. В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівниками карного розшуку викрито 29-річного одесита, який зізнався у вчинені вказаного кримінального правопорушення. За даним фактом слідством розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Наразі правопорушника допитано та відпущено під особисте зобов’язання.

Працівниками Ізмаїльського МВ встановлений 30-річний чоловік, який проник у чужий будинок, звідки скоїв крадіжку особистого майна. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Біляївського РВ ГУМВС України в Одеській області надійшла заява жительки с. Овидівка, про те, що її знайомий, 1982 р.н., побив її 18-річну доньку, яку з тілесними ушкодженнями доставлено до реанімаційного відділення Біляївської ЦРЛ з діагнозом: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забій головного мозку, травматична кома. Підозрюваного у вчиненні даного злочину викрито за місцем мешкання. Від зловмисника отримано правдиві свідчення. Розпочато кримінальне провадження за ст. 121 (тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Чоловіка відпущено під зобов’язання.

До Малиновського РВ ОМУ звернувся чоловік, який повідомив про викрадення з його подвір’я шести металевих бочок вартістю 1200 гривень. У скоєнні даного злочину викрито одесита, 1985 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

Працівники Арцизского РВ викрили жителя с. Прямобалка, 1977 р.н., від якого отримано правдиві свідчення у викраденні з підвалу свого односельця продуктів харчування. Сума збитку 1000 грн.

До Ізмаїльського МВ звернулась мешканка села Утконосівка, 1986 р.н., яка повідомила, що невідома особа в приміщенні каси банку скоїла крадіжку її мобільного телефону. Вжитими заходами була встановлена жителька села Каланчак, 1965 р.н. Заданим фактом відкрито кримінальне провадження за ознака ми ст.185 (крадіжка) Кримінального Кодексу України.

Комінтернівські правоохоронці викрили домушника – чоловіка1975 р.н. Встановлено, що зловмисник проник до будинку жителя с. Сичавка, звідки скоїв крадіжку 15 ДВД-дисків, сувенірного ножа та 30 м електричного кабелю. Сума збитку 1060 гривень. Від злодія отримано правдиві свідчення.

До чергової частини Ізмаїльського МВ звернувся 39-річний Руслан, який повідомив, що невідома особа проникла до його квартири, звідки скоїла крадіжку мобільного телефону. Проведеними заходами була встановлена 35-річна Тетяна. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...