Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 18.02.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 183 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До чергової частини Іллічівського МВ надійшла заява від Любові, 1983 р.н., яка повідомила, що невідомий зловмисник таємно заволодів її мобільним телефоном. Сума збитку становить 1800 гривень. В ході здійснення розшукових заходів у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито 23-річного Євгена, який надав правдиві свідчення у скоєнні правопорушення. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Працівниками Іллічівського МВ під час розслідування кримінального провадження встановлено, що раніше судимий 20-річний Іван придбав, а потім збув майно завідомо здобуте злочинним шляхом. Відкрито кримінальне провадження за ст.198 (Придбання, отримання, зберігання чи збут майна, одержаного злочинним шляхом) Кримінального кодексу України. 

Нарядом автопатруля полку патрульної служби затримано молодого чоловіка, 1989 р.н., який з підвального приміщення будинку по вул. М. Арнаутська виносив фритюрницю, металеву трубу 20 метрів та транзистори. Сума збитку викраденого склала 550 гривень. 

В ході проведення оперативно-розшукових заходів нарядом автопатруля полку патрульної служби у скоєнні даного правопорушення було викрито чоловіка, 1988 р.н., який з автомобілю марки «ВАЗ-2101» крадіжку автозапчастин. 

До Київського РВ надійшла заява від Олега, 1971 р.н., про те, що невідома особа з горища його будинку по вул. Львівська, таємно викрала кабель довжиною 200 метрів. Сума збитку 20 тисяч гривень. Вжитими заходами викрито 43-річного одесита, від якого отримано правдиві свідчення. 

Нарядом автопатруля полку патрульної служби затримали 25-річного одесита, який біля входу до школи демонстрував статеві органи школярам. Матеріали передано до Малиновського РВ м. Одеси. Вказані відомості внесені до Єдиного реєстру досудового розслідування за ознаками ч.2 ст.156 (розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України. 

До відділення міліції на ринку «Привоз» звернулася із заявою адміністратор магазину побутової техніки, про те, що невідома особа вчинила крадіжку двох планшетів. Сума матеріального збитку становить десять тисяч гривень. Вжитими заходами працівниками карного розшуку викрито Святослава, 1984 р.н., який зізнався у вчинені вказаного кримінального правопорушення. За даним фактом слідством розпочато кримінальне провадження згідно частини 1 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. 

Вжитими заходами працівниками СКМСД Приморського РВ викрито 21-річного парубка, який шляхом розбиття скла, проник до приміщення офісу, звідки викрав побутову техніку на загальну суму понад восьми тисяч гривень. Затриманий зізнався правоохоронцям у вчинені злочину. Вказані відомості внесені до Єдиного реєстру досудового розслідування та розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває слідство. 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...