Информация ГАИ о происшествиях на дорогах столицы на 25.02.2015

 У столиці 24 лютого працівники ДАІ виявили 361 порушення правил дорожнього руху. 

За добу, інспектори ДАІ притягнули до відповідальності 101 водія, які не дотримувались вимог дорожніх знаків та розмітки, без необхідних документів за кермо сіли 26 водіїв. Крім того, за керування транспортними засобами напідпитку інспектори ДАІ відсторонили від керма 23-х водіїв. Також, інспектори ДАІ за порушення правил проїзду пішохідних переходів до відповідальності притягнули 43 керманича та виявили 54 пішоходи-порушники.

У вівторок в столиці зареєстровано дві дорожньо-транспортні пригоди, в яких двоє людей отримали травми.

За прогнозом Гідрометцентру, з 26 лютого по 1 березня, в столиці очікуються опади у вигляді дощу. Температура повітря вдень від 4 до 8 °C. Столична Державтоінспекція звертається до киян і гостей міста зважати на погодні умови, дотримуватись правил дорожнього руху. Також Державтоінспекція радить рухатися з включеним ближнім світлом фар, а при зупинці включати аварійну світлову сигналізацію. Крім того, наближаючись до пішохідних переходів та місць розташування дитячих установ знижувати швидкість до мінімуму.

За добу у Києві зареєстровано шість незаконних заволодінь транспортними засобами. Так одразу три автомобілі було викрадено у Дарницькому районі: з проспекту П.Григоренка – автомобіль «MAZDA CX-5», н.з. АА4954РІ, 2013 р.в., червоного кольору, з вул. Урлівської – «TOYOTA HIGHLANDER», н.з. АН5558ЕТ, 2011 р.в., сірого кольору та проспекту М. Бажана – «LEXUS RX 350», н.з. АА9911АР, 2012 р.в., білого кольору. У Святошинському районі, з вулиці Генерала Наумова, невідомі викрали автомобіль «ВАЗ 21013», н.з. АІ9710ВХ, 1983 р.в., бежевого кольору; у Деснянському, з вулиці Вікентія Беретті – «CHEVROLET AVEO", н.з. АА1391ВХ, 2006 р.в., чорного кольору; у Солом’янському, з вулиці Монтажників, – а/м «LAND ROVER RANGE ROVER SPORT», н.з. АХ7939СН, 2007 р.в., чорного кольору. Вжиті заходи розшуку.

Натомість працівниками ДАІ у Дарницькому та Печерському районах, було виявлено раніше викрадені автомобілі «TOYOTA LAND CRUISER 200», «CHEVROLET AVEO», «BMW 520I».

Крім того, інспектори ДАІ у Дарницькому районі, під час перевірки автомобілів «MITSUBISHI LANCER» та «VOLKSWAGEN PASSAT B6» виявлено, що автомобілі знаходились в розшуку.

У Дніпровському районі інспектори ДАІ затримали водіїв автомобілів «DAEWOO LANOS» та «OPEL ASTRA», за підробку документів», а в Деснянському районі за підробку номерів агрегатів, водія автомобіля «MAZDA XEDOS».

Також у Солом’янському районі затримано чоловіка за нанесення тілесних ушкоджень. Правопорушників доставлено до райуправлінь міліції.

Нагадуємо, що в столиці продовжуються профілактичні заходи: «Пішохідний перехід», «Рядність», «Перевезення продукції тваринного походження», «МАФ», «Первоцвіт», «Зброя та вибухівка» та «Акциз».

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон чергової частини ДАІ Києва 483-70-64 у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу.

 

УДАІ в м. Києві

You may also like...