Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 12.03.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 160 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

Слідчим Котовського МВ при проведенні досудового розслідування встановлено, що мешканка с.Станіславка спільно з 15-річним односельцем викрала металобрухт з домоволодіння 49-річного Віктора. Жінці повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ст.304 (втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Київського РВ встановлено, що Сергій, 1977 р.н., під час спільного вживання алкогольних напоїв, в ході раптово виниклої сварки, вистрілив з обрізу мисливської рушниці "ІЖ" у бік Вадима, 1985 р.н., спричинивши йому тілесні ушкодження у вигляді вогнепального поранення. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України. Вилучений обріз направлено до НДЕКЦ.

 

До Роздільнянського РВ надійшла заява від Сергія, 1966 р.н., про те, що невстановлена особа, з його трактору викрала гроші в сумі 2500 гривень. В ході здійснення розшукових заходів у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито 26-річного місцевого жителя, від якого надійшли правдиві свідчення та вилучено речові докази. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Роздільнянського РВ викрито Євгена, 1959 р.н., який проник до двору місцевого жителя, звідки викрав металеві вироби. Від затриманого надійшли правдиві свідчення та вилучено речові докази. Відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До Суворовського РВ надійшла заява від жителя Біляївського району, 1996 р.н., про те, що невідомий зловмисник в приміщенні копіцентру відкрито заволодів її золотими прекрасами та двома мобільними телефонами. Сума збитку становить понад семи тисяч гривень. В ході відпрацювання викрито жителя с.Красносілка, 1992 р.н., раніше засудженого за крадіжку. Речові докази вилучено.

 

 

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...