За відмову продати будинок чоловік вбив свою бабусю та матір

28 січня 2015 року він прийшов до будинку своєї бабусі в м. Синельникове, що на Дніпропетровщині, та почав вмовляти продати дім, щоб розрахуватися з боргами. Старенька відмовила, що стало причиною вбивства її та її доньки.

Отримавши відмову, родич вдарив літню жінку по обличчю, після чого накинув на шию петлю з капронової мотузки та почав душити. В цей час до будинку зайшла мати нападника, яка побачила на підлозі стареньку вже без ознак життя. Побачивши свою матір, нападник не зупинився і накинувся на неї з ножем, яким завдав 7 ударів у шию, живіт та груди, що призвело до смерті жінки.

Наступного дня про злочин було повідомлено до міліції. Правоохоронці встановили, що вхідні двері та замки пошкоджені не були, але речі та одяг в будинку розкидані.

За скоєння жорстокого подвійного вбивства 60-річної матері та 87-річної бабусі був встановлений 39-річний син потерпілих. Йому загрожує покарання за п. 1 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), що карається позбавленням волі строком від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

 

ВЗГ ГУМВС України в Дніпропетровській області

 

You may also like...