Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 21-22.03.2015

Упродовж двох минулих діб до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 268 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До Київського РВ надійшло декілька заяв від робітника одного з комунальних підприємств про те, що невідома особа таємно викрала сім ліфтових катушок з житлових будинків району. Вартість одного такого механізму становить понад одну тисячу гривень. Вжитими заходами викрито двох одеситів, від яких надійшли правдиві свідчення про вчинення кримінального правопорушення.

 

Вжитими заходами працівниками карного розшуку Портофранківського ВМ викрито раніше засуджену 33-річну одеситку, яка, перебуваючи в приміщенні готелю, з кишені куртки чоловіка викрала десять тисяч гривень. За даним фактом слідством розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Комінтернівського РВ викрито 38-річного Сергія, у якого під час проведення санкціонованого обшуку виявлено та вилучено 16 патронів калібру 7,62 мм. Вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення дослідження. Триває перевірка.

 

До чергової частини Малиновського РВ надійшла заява від 59-річної жительки міста про те, що невідома особа незаконно заволоділа її автомобілем. Сума матеріального збитку становить 15000 гривень. Вжитими заходами викрито 21-річного жителя с.Дачне, від якого надійши правдиві свідчення про вчинення кримінального правопорушення.

 

Працівниками Савранського РВ викрито 32-річного жителя с.Дубиново, у якого в ході огляду житлового будинку виявлено та вилучено металеву каструлю, в якій знаходилась речовина рослинного походження, зовні схожа на марихуану, вагою 500 грамів. Вилучене направленно до НДЕКЦ для проведення експертизи. Проводиться перевірка.

 

Працівниками автопатруля полку патрульної служби, під час патрулювання Приморського району міста, викрито раніше засудженого чоловіка, 1987 р.н., який шляхом віджиму металопластикового вікна проник до квартири та намагався скоїти крадіжку майна. У правопорушника вилучено викрадені речі. Відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...