Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 03.04.2015

Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 3 квітня

26 березня близько 18.00 на території домоволодіння по вул. Садовій в с. Андріївка Верхньодніпровського району між 42-річним потерпілим та його раніше судимим 39-річним братом сталася сварка в ході якої останній руками та ногами, а також дерев’яною палицею побив потерпілого по голові і тулубу. Потерпілий з закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та переламами ребер був доставлений до лікарні. Від отриманих ушкоджень чоловік помер. За цим фактом слідчим відділом внесено відомості до ЄРДР за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

2 квітня до працівників Криворізького міського управління звернулась 54-річна місцева жителька. Заявниця повідомила про те, що 1 квітня о 15.30 її безробітний, 27-річний син відкрито заволодів її ланцюжком із жовтого металу. Збиток – 836 грн. За цим фактом слідчим відділом внесено відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

За грабіж майна у 27-річної громадянки, в приміщенні аптеки по вул. 20 років Перемоги, що мав місце 31 березня встановлений та затриманий безробітний, 27-річний місцевий житель. За цим фактом слідчим відділом внесено відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

ВЗГ ГУМВС України в Дніпропетровській області

You may also like...