Власна безпека ГУ ДФС у Полтавській області затримала хабарника

З метою упередження та профілактики вчинення працівниками органів державної фіскальної служби області злочинів у сфері службової діяльності та корупційних правопорушень співробітниками відділу власної безпеки Головного управління ДФС у Полтавській області систематично здійснюються заходи щодо запобігання корупції і контроль за їх здійсненням у територіальних органах ДФС Полтавської області.

Як повідомила в.о. начальника ГУ ДФС у Полтавській області Жанна Кузнецова працівниками відділу власної безпеки ГУ ДФС у Полтавській області викрито працівника податкової інспекції у м. Полтаві , який намагався отримати хабар від директор одного з приватних підприємств міста.

Так, інспектор Державної податкової інспекції у м. Полтаві намагався отримати кошти у сумі 4 тис. гривень за сприяння в оформленні свідоцтва платника ПДВ.

Оперативниками підрозділу власної безпеки ГУ ДФС у Полтавській області у затриманого зловмисника в ході обшуку було виявлено частину хабара у сумі 2 тисячі гривень.

За вказаним фактом інформацію внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України та розпочато кримінальне провадження.

Нагадуємо, що продовжує працювати оновлений телефонний сервіс „Пульс”, який швидко реагує на критику від платників податків та громадян щодо неправомірних дій або бездіяльності працівників податкових та митних органів. Номер „Пульсу” – (044) 284-00-07.

Лінія працює цілодобово: у робочий час інформацію про корупційні та інші неправомірні дії приймають працівники, а у неробочий час – інтерактивний автовідповідач.

Співробітники Державної фіскальної служби не тільки приймають звернення, але й потім повідомляють заявника про результати перевірки та вжиті заходи.

Конфіденційність та об’єктивність перевірки Вашого звернення гарантується! Звертайтеся і вам обов’язково допоможуть!

ГУ ДФС у Полтавській області

You may also like...