У столиці підбили підсумки весняно-комісійного обстеження доріг та залізничних переїздів

Упродовж місяця на території Києва працівники Державтоінспекції спільно з представниками служби автомобільних доріг, Укрзалізниці, громадськими організаціями а також за участю засобів масової інформації проводили ретельне обстеження стану вулично-дорожньої мережі, адже після зимового періоду дороги міста потребують прибирання, відновлення дорожніх знаків, розмітки тощо.

Під час огляду комісією було перевірено стан покриття проїзної частини (наявність деформацій у вигляді ямковості, осідань, колійності та ін.), узбіч, смуги відведення, придорожніх територій, тротуарів, автопавільйонів, технічних засобів організації дорожнього руху, зовнішнього освітлення тощо.

За порушення правил, норм та стандартів утримання вулично-дорожньої мережі на посадових осіб було складено 9 адміністративних протоколів, вручено 9 приписів та видано 23 вимоги на усунення виявлених недоліків. Загалом було направлено 58 інформаційних листів до відповідних організацій, з яких – 10 до прокуратури.

Також, особлива увага в ході обстеження приділялася перевірці утримання залізничних переїздів. За результатами перевірок залізничних переїздів до адміністративної відповідальності було притягнуто 20 посадових осіб, вручено 20 приписів та надано 33 вимоги на усунення недоліків. Крім того направлено 29 інформаційних листів, з яких 6 до органів прокуратури. До речі, цього року в столиці не було зареєстровано жодної дорожньо-транспортної пригоди на залізничних переїздах.

Робота в тісній співпраці з фахівцями профільних галузей дозволить отримати аналіз та пропозиції щодо вирішення існуючих проблем. 

 УДАІ міста Києва

You may also like...