Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 23.04.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 192 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

Працівниками Малиновського РВ викрито 22-річного жителя міста, який шляхом ривка незаконно заволодів гаманцем пенсіонерки. Від правопорушника надійшли правдиві свідчення про вчинення кримінального правопорушення.

Працівниками карного розшуку Котовського МВ викрито 29-річного жителя м.Котовськ, який розшукувався за розбій Ширяєвським райвідділом.

До Білгород-Дністровського МВ звернувся 57-річний житель села Красна Коса та повідомив, що невідома особа проникла до будинку та викрала телевізор, холодильник і два газові балони. Сума матеріального збитку становить 12000 гривень. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито 23-річного односельчанина потерпілого, від якого надійшли правдиві свідчення. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До чергової частини Ізмаїльського МВ звернулась 69-річна Віра, яка повідомила, що невідома особа проникла до її будинку, звідки скоїла крадіжку гаманця з грошима. Сума матеріального збитку становить 800 гривень. Вжитими заходами викрито 24-річного Миколу. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

В рамках проведення місячника добровільної здачі зброї до Котовського МВ звернувся 68-річний Анатолій, який добровільно здав газовий револьвер марки „РКЗРИНГ” калібру 9 мм для подальшого знищення.

Працівниками Ізмаїльського МВ викрито 17-річну жительку міста, яка шахрайським шляхом, під приводом продажу майна через Інтернет, заволоділа грошима 29-річної жительки м.Львів у сумі 500 гривень. Розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

Вжитими заходами працівниками карного розшуку Приморського РВ викрито Романа, 1992 р.н., який, перебуваючи в приміщенні супермаркету, скоїв крадіжку товару. У правопорушника правоохоронці вилучили речові докази. Триває слідство.

До Ізмаїльського МВ звернулась 52-річна Ірина, яка повідомила про те, що невідомі особи, знаходячись в приміщенні магазину, скоїли крадіжку продуктів харчування. Вжитими заходами викрито 39-річного мешканця села Матроска та 53-річного ізмаїльчанина. Розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Приморського РВ надійшла заява від 44-річної Ганни про те, що невідома особа з кишені її куртки скоїла крадіжку мобільного телефону. Потерпілій завдано матеріального збитку в розмірі однієї тисячі гривень. Вжитими заходами працівниками карного розшуку викрито Богдана, 1991 р.н., який зізнався у вчинені вказаного кримінального правопорушення.

Працівниками автопатруля полку патрульної служби, під час патрулювання Суворовського району міста, викрито раніше судимого 33-річного чоловіка, який проник до квартири 38-річного місцевого жителя, звідки викрав двигун від холодильника та інше майно. Сума матеріального збитку становить 1000 гривень. Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...