Информация ГАИ о происшествиях на дорогах столицы на 25.05.2015

 В столиці за вихідні виявлено та затримано 12 транспортних засобів, які знаходились у розшуку

За 23-24 травня в Києві виявлено 636 порушень правил дорожнього руху. Інспектори ДАІ притягнули до відповідальності 123-х водіїв, які не дотримувались вимог дорожніх знаків та розмітки, 15 – за порушення правил проїзду перехресть, 32 – правил зупинки і стоянки, 43 – за керування транспортними засобами без необхідних документів. Крім того, за керування напідпитку інспектори ДАІ відсторонили від керма 62-х водіїв. Також, інспектори ДАІ за порушення правил проїзду пішохідних переходів до відповідальності притягнули 83-х керманичів та виявили 123-х пішоходів-порушників.

У вихідні зареєстровано 12 дорожньо-транспортних пригод, в яких 1 особа загинула та 13 отримали травми.

Водії! Будьте уважні при проїзді пішохідних переходів, заздалегідь знижуйте швидкість, не об’їжджайте транспорт, який зупинився перед «зеброю», зупиніться і пропустіть людей, які переходять дорогу. А пішоходам – радимо мати на одязі світлоповертаючі елементи. Це зменшить ризик потрапити в небезпеку на дорозі. Особливо важливо забезпечити таким одягом дітей.

За дві доби в столиці зареєстровано 2 незаконні заволодіння транспортними засобами: Оболонський – а/м «Lancia Thema», н.з. АЕ7685АТ, 1990 р.в., чорного кольору; Голосіївський – а/м «Daewoo Nexia», н.з. АН9275ІН, 2012 р.в., чорний. Вжиті заходи розшуку.

Натомість, інспектори ДАІ виявили 12 автомобілів, що знаходились у розшуку. Крім того у Подільському районі інспекторами ВДАІ затримано водія а/м «Geely», який перебував у розшуку за підозрою у вчиненні тяжкого злочину. У Печерському районі затримано жінку, яка скоїла крадіжку продуктів харчування. Всі затримані доставлені до райвідділів міліції.

Нагадуємо, що в столиці продовжуються профілактичні заходи: «Пішохід. Пішохідний перехід», «Рядність», «Автокавярні», «МАФ», «Первоцвіт» та «Акциз».

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон чергової частини ДАІ Києва 483-70-64 у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу.

УДАІ в м. Києві

You may also like...