Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 08.06.2015

 Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 8 червня

6 червня до працівників Дніпропетровського міського управління міліції звернувся безробітний, раніше судимий 35-річний місцевий житель. Заявник повідомив про те, що 10 травня на вул. Московській до нього підбіг невідомий, який побивши руками по обличчю заволодів мобільним телефоном. За вчинення злочину встановлений безробітний, раніше судимий 43-річний місцевий мешканець. Викрадений мобільний телефон вилучено. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

6 червня до працівників Дніпродзержинського міського управління звернувся безробітний, 33-річний місцевий житель. Заявник повідомив про те, що 19 квітня на перехресті вулиць Республіканської та пр. Аношкіна, невідомий шляхом ривка з руки заволодів його мобільним телефоном. За вчинення злочину встановлений безробітний, 26-річний місцевий житель. Викрадене вилучено. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч.1 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

6 червня до працівників Криворізького міського управління по телефону спецлінії =102= звернулась безробітна, 40-річна місцева жителька. Заявниця повідомила про те, що о 18.35 біля будинку по вул. Панкєєва, невідомий шляхом ривка з руки, заволодів сумкою з двома мобільними телефонами, косметичкою та особистим речами. За вчинення злочину був встановлений та доставлений до міліції безробітний, раніше судимий 37-річний місцевий житель. Викрадене вилучено. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч.2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

6 червня до працівників Криворізького міського управління по телефону спецлінії «102» звернулась 41-річна місцева жителька. Заявниця повідомила про те, що о 22.45 в балці по вул. Співдружності, невідомий підбігши та вдаривши рукою по обличчю заволодів сумкою з паспортом, мобільним телефоном, газовим балончиком та грошима у сумі 30 грн. За вчинення злочину був встановлений та доставлений до міліції безробітний, раніше судимий 31-річний місцевий житель. Викрадене вилучено. Ведеться слідство.

7 червня до міської клінічної лікарні Кривого Рогу, бригадою швидкої медичної допомоги з місця мешкання по вул. Ньютона, у стані алкогольного сп’яніння було доставлено безробітного, 33-річного господаря оселі. Чоловіка з діагнозом: проникаюче колото-різане поранення грудної клітини та міжреберне поранення було госпіталізовано до хірургічного відділення зазначеної лікарні. За вчинення злочину доставлена до міліції та опитана безробітна, 37-річна дружина потерпілого. Зловмисниця під час сумісного розпиття спиртних напоїв, на грунті раптово виниклих неприязних відносин, кухонним ножем спричинила чоловіку вищевказані тілесні ушкодження. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Зловмисниці загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

7 червня до працівників Дніпродзержинського міського управління звернулась безробітна, 47-річна місцева жителька. Заявниця повідомила про те, що 11 травня о 11.30 біля будинку по вул. Миру невідомий шляхом ривка, заволодів ланцюжком з хрестиком із жовтого металу. За вчинення злочину доставлений до міліції та опитаний безробітний, 28-річний місцевий житель. Ведеться слідство.

За грабіж майна у 41-річної громадянки, який мав місце 6 червня в Дніпродзержинську був доставлений до міліції та опитаний безробітний, 28-річний місцевий житель. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч.1 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

ВЗГ ГУМВС України в Дніпропетровській області

 

You may also like...