Через невдалий жарт друзів водій керував автобусом в стані сп’яніння

У суботу, в Миколаєві, в рамках проведення профілактичних заходів «Автобус-2015», працівники ДАІ виявили водія маршрутного транспортного засобу, який знаходився за кермом з ознаками сп’яніння.

13 червня, о 15 годині 40 хвилин, в обласному центрі на пр. Жовтневому працівники ДАІ зупинили автобус «БАЗ». Після нетривалого спілкування з водієм, правоохоронці помітили, що чоловік має явні ознаки наркотичного сп’яніння – млява мова, виражене тремтіння пальців рук та поведінка, що не відповідала обстановці. На пропозицію встановити цей факт у медичному закладі чоловік категорично відмовився, мовляв, поспішає, адже прямує ремонтувати автомобіль. Проте, згодом зізнався, що дійсно друзі щось надали викурити, але він і гадки н?! ? має, що то було.

 

Тим не менш, відносно нього були складені адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 КУпАП «Керування транспортними засобами особами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння».

 

Нагадуємо, що з 1 червня на Миколаївщині триває комплекс профілактичних заходів, спрямованих на попередження дорожньо-транспортних пригод за участю пасажирського транспорту під умовною назвою «Автобус-2015». За два тижні з початку проведення заходів, працівники ДАІ виявили вже п’ятьох водіїв маршрутних автобусів, які знаходились за кермом з ознаками сп’яніння, серед них представники таких фірм-перевізників як ТОВ «Приватавтолюкс», ПП «Авто-Віола плюс», ТОВ «Еталонавто».

 

Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України
(за інформацією прес-служби ДАІ Миколаївської області)

You may also like...