На Дніпропетровщині сталася жахлива ДТП за участю трьох великогабаритних вантажівок

Жахлива дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, о пів на третю ночі.

На 38 кілометрі автодороги «Дніпропетровськ – Царичанка – Кобеляки – Решетилівка» зіткнулися три великогабаритні вантажівки.

За попередніми даними з боку Дніпропетровська в напрямку села Петриківка рухався автомобіль «MAN TGA 18/430» з напівпричепом «ПР BODEX», водій якого на даній ділянці автодороги відволікся від керування (сон за кермом) та скоїв наїзд на напівпричіп «LAMBERET» автомобіля «DAF». Після зіткнення вантажівки зупинились на правій смузі руху. Через деякий час після скоєння дорожньо-транспортної пригоди на напівпричіп автомобіля «MAN» скоїв наїзд ще один автомобіль «DAF» з напівпричепом «KRONE», керманич якого теж відволікся від керування (сон за кермом).

Внаслідок автопригоди водій вантажівки «DAF» з напівпричепом «KRONE» від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці події.

Державтоінспекція неодноразово нагадувала водіям про уважність та обережність. Однак багато керманичів вантажного транспорту не дослухаються до порад. Зазначені пригоди нерідко супроводжуються людськими жертвами й значними матеріальними збитками.

Пам’ятайте! Правила дорожнього руху забороняють водієві керувати транспортним засобом у стані стомлення (п.2.9б ПДР України), переоцінка власних сил і можливостей під час безперервного руху впродовж довгого часу, може призвести до трагічних наслідків.

 Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України

(за інформацією прес-служби ДАІ Дніпропетровської області)

You may also like...