Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 07.10.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 86 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До чергової частини Ізмаїльського МВ звернулась 37-річна Ольга, яка повідомила, що невідома особа з приміщення дитячої бібліотеки скоїла крадіжку її мобільного телефону. Вжитими заходами викрито неповнолітнього. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального Кодексу України.

До Ізмаїльського МВ звернувся 54-річний Сергій, який повідомив, що невідома особа проникла на територію торгового центру, звідки скоїла крадіжку металевого бака для пива. Вжитими заходами було викрито 18-річного Володимира. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального Кодексу України.

До Портофранківського ВМ звернувся із заявою 25-річний Валентин щодо вжиття заходів до невідомої особи, яка, перебуваючи в приміщенні супермаркету, намагалася вчинити крадіжку кави. Вжитими заходами працівниками міліції викрито Андрія, 1982 р.н., який зізнався у вчинені вказаного кримінального правопорушення. За даним фактом слідством розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

В ході проведення слідчих заходів, працівниками карного розшуку Портофранківського ВМ викрито 45-річного одесита, який вчинив крадіжку алкогольної продукції з магазину. За даним фактом вказані відомості внесені до Єдиного реєстру досудового розслідування за ознаками ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Правопорушника відпущено під особисте зобов’язання.

 

До Суворовського РВ надійшла заява від Тетяни, 1972 р.н., про те, що по вул. Ак.Заболотного невідомий зловмисник, відкрито заволодів сумкою, в якій знаходилися: мобільний телефон та гроші в сумі 20 грн. В ході відпрацювання повідомлення за гарячими слідами було викрито раніше засудженого жителя с. Крижанівка, 1974 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення скоєному.

 

Працівниками Малиновського РВ проведено санкціонований обшук за місцем мешкання одесита, 1986 р.н., під час якого було виявлено та вилучено психотропну речовину «Амфетамін», обіг якої в Україні обмежений. А також психотропну речовину «PVP», обіг якої заборонений.

 

До Суворовського РВ надійшла заява від Наталії, 1957 р.н., про те, що невідомий зловмисник, підібравши ключа, проник до її квартири та викрав гроші в сумі 70000 грн. Вжитими заходами було викрито Олега, 1991 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення. Фігуранта за ухвалою Суворівського районного суду м. Одеси направлено до Одеського слідчого ізолятору.

 

Дільничними інспекторами Котовського МВ викрито двох котовчан, які здійснювали незаконний обмін іноземних валют. Правопорушники притягнуті до відповідальності по ст. 162 (порушення правил про валютні операції) Кодексу України про адміністративні правопорушення). З незаконного обігу вилучено 200 доларів США.

 

До чергової частини Котовського МВ надійшла заява від чергового по ст. Котовськ, про крадіжку деталей верхньої будови колії. Вжитими заходами було встановлено, що крадіжку вчинив 24-річний житель с.Нестоїта. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До Київського РВ надійшла заява від Євгена, 1975 р.н., про те, що невідома особа шляхом розбиття скла двері його автомобіля, який знаходився на вул. Академіка Корольова, викрала реєстратор та плеєр. Сума збитку становить понад 800 гривень. Вжитими заходами викрито 30-річного одесита, отримано правдиві свідчення.

 

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...