Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 15.10.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 70 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До Малиновського РВ надійшла заява від Миколи, 1962 р.н., про те, що по вул. Б. Хмельницького, невідомий зловмисник шляхом ривка відкрито заволодів золотим ланцюжком та хрестиком. Сума збитку становить 9000 грн. Вжитими заходами співробітниками управління карного розшуку викрито Ігоря, 1992 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення. Фігуранта відпущено під зобов’язання.

МВСДо Портофранківського ВМ надійшла заява від 64-річної мешканки міста Вінниця щодо вжиття заходів до невідомих осіб, які у червні п.р. шахрайським шляхом заволоділи її грошовими коштами в розмірі трьох тисяч гривень. В ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронцями викрито Валентину, 1988 р.н. За подібні діяння правопорушниці загрожує покарання, передбачене статтею 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

До Приморського РВ надійшла заява від Марії, 1951 р.н., про те, що, невідомий зловмисник відкрито заволодів мобільним телефоном у її неповнолітньої онуки, 1999 р.н. Сума збитку становить 7890 грн. Вжитими заходами співробітниками сектору карного розшуку викрито громадянина, 1992 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення та відпущено під зобов’язання.

Працівниками ГУМВС України в Одеській області викрито одесита, 1986 р.н., у якого виявлено та вилучено психотропну речовину «Амфетамін», загальною вагою 13,466 гр. Фігуранта відпущено під особисте зобов’язання. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.307 Кримінального кодексу України.

До Київського РВ надійшла заява від Сергія, 1976 р.н., про те, що невідома особа шляхом пошкодження навісних замків металевої решітки, зламала двері підсобного приміщення, звідки намагалася викрасти металеві кути та гумові покришки до автомобіля. Вжитими заходами викрито 39-річного мешканця Тернопільської області.

До чергової частини Ізмаїльського МВ звернулася 50-річна Олена, яка повідомила, що невідома особа проникла до магазину, звідки скоїла крадіжку бензопили. Вжитими заходами викрито 39-річного Сергія. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Ізмаїльського МВ звернулась 58-річна Олена, яка повідомила, що невідома особа проникла до палати в приміщенні лікарні, звідки скоїла крадіжку мобільного телефону. Вжитими заходами працівниками міліції викрито 35-річну Анну. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального Кодексу України.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...