Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 10.12.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ було внесено 121 заява та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До Малиновського відділу поліції надійшла заява від 22-річного жителя м. Одеси про те, що невстановлена особа, застосувавши фізичне насильство, відкрито заволоділа мобільним телефоном. Вжитими заходами було викрито 22-річного жителя Саратського району, у якого вилучено викрадений телефон. Його затримано в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

До Білгород-Дністровського відділу поліції із заявою звернувся житель м. Білгород-Дністровськ, який повідомив, що невідомий чоловік відкрито заволодів грошима в сумі 100 грн у його 35-річної сестри. Вжитими заходами було викрито 24-річного місцевого жителя, від якого отримано правдиві свідчення.

До Приморського відділу поліції надійшла заява 19-річної одеситки про те, що в маршрутному таксі невідома особа з її сумки таємно викрала гаманець з грошима та документами. Вжитими заходами у скоєнні злочину було викрито раніше засудженого 38-річного іноземця, у якого вилучено речові докази.

До Приморського відділу поліції звернулась 26-річна одеситка, яка добровільно видала 56 патронів до автомата калібру 7,62 мм. Вона повідомила, що знайшла їх в урні для сміття під час прибирання території, на розі вул. Дерибасівської та вул. Віце-Адм.Жукова.

Співробітниками Котовського відділу поліції викрито 38-річну Ольгу, яка з супермаркету викрала декоративну косметику на суму понад 300 гривень. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Речовий доказ повернуто власнику закладу.

До чергової частини Ізмаїльського відділу поліції із заявою звернувся 22-річний житель села Утконосівка, який повідомив, що невідома особа, знаходячись в приміщенні розважального закладу, з кишені його куртки скоїла крадіжку грошей в сумі 600 гривень. Вжитими заходами викрито 19-річного Максима. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Працівниками Ізмаїльського відділу поліції викрито 20-річного Сергія, який шляхом обману, заволодів мобільним телефоном 41-річної Ганни. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

Під час несення служби співробітники патрульної поліції Білгород-Дністровського ВП зупинили 21-річного жителя району, у якого в кишені куртки виявлено та вилучено речовину рослинного походження, яка зовні схожа на марихуану. Вилучену речовину направлено на експертизу до НДЕКЦ, за результатами якої буде прийнято рішення.

До Малиновського ВП надійшла заява одесита про те, що невстановлена особа, зламавши замок, таємно проникла до його гаража, звідки таємно викрала чотири колеса з покришками вартістю десять тисяч гривень. Вжитими заходами у скоєнні вказаного правопорушення викрито 31-річного одесита, який надав правдиві свідчення. Вживаються заходи по вилученню речових доказів.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...