Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 22.12.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ було внесено 83 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

Інспекторами кримінальної поліції Малиновського відділу поліції викрито 34-річного чоловіка, який на одній з автомийок міста таємно викрав з салону автомобіля одесита мобільний телефон вартістю понад 11 тисяч гривень. Правопорушник надав правдиві свідчення щодо вчиненого правопорушення та був відпущений під особисті зобов’язання.

До Малиновського ВП надійшла заява від начальника охорони одного з супермаркетів міста щодо вжиття заходів до двох невстановлених осіб, які, знаходячись в приміщені магазину вступивши в попередню змову, шляхом вільного доступу, намагалися таємно викрасти шампунь, цукерки та крабові палички. Вжитими заходами у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито 17-річного та 18-річного мешканців м. Арциз, які надали правдиві свідчення щодо скоєння даного кримінального правопорушення та добровільно видали майно, що намагалися викрасти. Правопорушники відпущені під особисті зобов’язання.

Працівниками Хмельницького ВП в одному з гіпермаркетів міста викрито чоловіка, який здійснив крадіжку спідньої білизни на суму понад 200 гривень. У скоєнні кримінального правопорушення викрито 40-річного одесита, який надав правдиві свідчення. Правопорушник відпущений під особисті зобов’язання.

Працівниками Комінтернівського відділу поліції викрито одеситку, яка, знаходячись в магазині торгівельно-розважального центру, скоїла крадіжку продуктів харчування. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.1 ст.185 (крадіжка) КК України. Триває слідство.

Працівникам Комінтернівського відділу поліції надано правдиві свідчення від мешканки с.Фонтанка про те, що під час сварки вона побила свою сусідку. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.1 ст.125 (умисне легке тілесне ушкодження) КК України.

До чергової частини Березівського відділення поліції надійшло повідомлення мешканки м.Березівка про те, що її сусід вчинив сварку, під час якої вдарив її в обличчя. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.1 ст.125 (умисне легке тілесне ушкодження) КК України.

Працівниками Южненського відділення поліції викрито та отримано правдиві свідчення від раніше судимого мешканця міста, який, перебуваючи в продуктовому магазині, викрав гроші в сумі 3000 грн. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.2 ст.185 (крадіжка) КК України.

Працівниками Білгород-Дністровського відділу поліції проведено огляд будинку жительки смт. Затока, 1964 р.н., під час якого у її чоловіка виявлено та вилучено карабін «Форт-202» та 100 патронів калібру 7.62 мм до нього. Вилучене направлено до НДЕКЦ. Триває перевірка.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...