На Хмельниччині перекрито канал контрабанди заборонених лікарських препаратів

Співробітники Служби безпеки України перекрили у Хмельницькому контрабандний канал постачання заборонених до продажу в нашій країні анаболічних стероїдних препаратів.

Два мешканці Хмельниччини та Рівненщини поставляли препарати з однієї країн Східної Азії через міжнародну поштову службу експрес-доставок. Ділки планували реалізовувати контрабандні ліки через Інтернет.

Співробітники спецслужби вилучили чергове відправлення з нандролоном відразу після його вручення адресату в одному з поштових відділень Хмельницького.

Під час обшуків правоохоронці вилучили понад тридцять тисяч пігулок з анаболічними стероїдами різних видів. За висновками експертів, їх вартість на «чорному ринку» становить понад півтора мільйона гривень. У приміщеннях співробітники СБ України також виявили велику кількість хімічних препаратів і речовин без будь-якого маркування, порожні флакони та пластикові контейнери для фасування, голограми, етикетки та підроблені інструкції для застосування ліків.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 та ч. 1 ст. 201 Кримінального кодексу України.

Тривають оперативно-слідчі дії для встановлення всіх осіб задіяних у контрабандних поставках та реалізації заборонених препаратів. // Прес-центр СБ України

 

You may also like...