Ужгородський суддя відмінив рішення Верховного Суду на користь рейдера

"В Ужгороді стався безпрецедентний випадок кривосуддя – суддя Ференц А.М. відмінив рішення Верховного Суду, який визнав права власників магазину на Корзо", – повідомляє в соціальній мережі Фейсбук спільнота "Євромайдан Ужгород".

Як йдеться в інформації, суддя Андрій Ференц на підставі безпідставної та необгрунтованої заяви відповідача О.Шеко без повідомлення позивача (Товариства), з грубими порушеннями вимог закону, не викликаючи інших сторін, прийняв ухвалу про скасування рішення суду за начебто нововиявленими обставинами.

Суддя відмінив рішення Верховного Суду на користь рейдера

Як раніше повідомляло Закарпаття онлайн, екс-депутат міської ради Павло Маєрчик, діючи через підставних осіб, здійснив рейдерське захоплення магазину шляхом фальсифікації документів (підписи були надруковані на звичайному струйному принтері).

У понеділок, 1 лютого, о 10.00 відбудеться чергове засідання у цій справі. Справжні власники магазину просять всіх небайдужих ужгородців прийти під Ужгородський міськрайонний суд і підтримати їх і закон.

"Судова система потребує повного перезавантаження!", – закликають у спільноті.

Раніше в Ужгороді передали до суду обвинувальний акт по Маєрчику за перешкоджання журналістській діяльності. // Закарпаття онлайн

You may also like...