Правоохоронці упіймали «гопника», який проломив череп юнакові з Івано-Франківська

Нещодавно в Івано-Франківську по вулиці Івасюка біля магазину "Мрія" 27-річному чоловіку проломили череп, завдавши тяжкі тілесні ушкодження. Правоохоронці затримали за підозрою у скоєному місцевого юнака.

Потерпілого 27-річного мешканця одного із сіл Тлумаччини відразу госпіталізували до лікарні. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Про це повідомили в Секторі комунікації ГУ НП в Івано-Франківській області.

тяжкі тілесні ушкодженняПравоохоронці затримали підозрюваного у злочині молодого жителя обласного центру. З’ясували, що зловмисник, діючи умисно та усвідомлюючи протиправний характер своїх дій, безпідставно наніс потерпілому удар в голову. Це спричинило тілесні ушкодження: черепно-мозкову травму, забій головного мозку зі стисненням, перелом кісток черепа та ін., які відносяться до тяжких тілесних ушкоджень та є небезпечними для життя.

Зловмиснику оголосили про підозру. Наразі вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисні тяжкі тілесні ушкодження). За скоєне санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. // pravda.if.ua

You may also like...