Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 10.03.2016

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 71 заяву та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Хмельницького відділу поліції звернувся 48-річний одесит і заявою про те, що невстановлена особа, знаходячись у його будинку, таємно викрала планшетний комп’ютер, завдавши збитків заявнику на суму майже шість тисяч гривень. Вжитими заходами у вчиненні вказаного правопорушення поліцейськими викрито раніше засудженого 30-річного одесита, від якого надійшли правдиві зізнання. Вживаються заходи по встановленню місця знаходження речових доказів. За даним фактом розпочато кримінальне провадження, передбачене ч.2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Чоловіка відпущено під особисті зобов’язання.

Поліцейськими Малиновського відділу поліції викрито непрацюючого 25-річного раніше засудженого одесита, який у лютому п.р. через відчинені двері на першому поверсі проник до приватного будинку 33-річного одесита, звідки викрав мобільний телефон та ліхтарик, завдавши матеріальної шкоди потерпілому на суму п’ять тисяч гривень. Підозрюваний зізнався у скоєному, у нього вилучені речові докази. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження, передбачене ч.3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Чоловіка відпущено під особисті зобов’язання.

В рамках місячника добровільної здачі зброї до Котовського ВП звернувся 30-річний котовчанин, який добровільно здав непридатний для використання пістолет марки „Форт-12” для подальшої утилізації.

Працівниками Ізмаїльського відділу поліції в ході несення служби був зупинений громадянин, 1998 р.н., у якого в кармані куртки виявили згорток паперу з речовиною рослинного походження зеленого кольору, схожою на марихуану. Вилучене направлено на дослідження до Одеського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру, за результатами якого буде прийнято рішення.

В ході несення служби інспектора поліції Ізмаїльського відділу поліції зупинили 17-річного юнака, у якого в ході зовнішнього огляду був виявлений згорток з речовиною рослинного походження, схожою на марихуану. Вилучене направлено на дослідження в Одеський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр, за результатами якого буде прийнято рішення.

До Ізмаїльського відділу поліції звернувся 17-річний ізмаїльчанин, який повідомив, що невідома особа проникла до будинку дачної ділянки. Прибувши за місцем злочину, працівниками слідчо-оперативної групи був затриманий 41-річний чоловік, який намагався скоїти крадіжку металевого бідону. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Суворовського відділу поліції із заявою звернувся менеджер служби майнової безпеки гіпермаркету, 1963 р.н., про те, що невстановлений зловмисник з гіпермаркету викрав десять упаковок кави. Сума збитку становить 1299 грн. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито одесита, 1980 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...