Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 29.03.2016

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 76 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

Працівниками Комінтернівського відділу поліції викрито 34-річного мешканця Іванівського району, який, в ніч з 25 на 26 березня на території смт.Комінтернівське, скоїв крадіжку дротів електростовпів. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Правопорушнику загрожує кримінальна відповідальність у вигляді штрафу, громадських чи виправних робіт, арешту, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Працівниками Комінтернівського відділу поліції викрито 24-річного одесита, який проник до двох домоволодінь в с.Кремидівка Комінтернівського району та скоїв крадіжку ноутбуків та грошей в сумі 2500 грн. та 1800 грн. За двома фактами розпочаті кримінальні провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України. Правопорушнику загрожує кримінальна відповідальність у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

До чергової частини Комінтернівського відділу поліції надійшло повідомлення працівника служби безпеки торгівельно-розважального комплексу в с.Фонтанка, про те, що невідома жінка намагалася викрасти жіноче взуття з торгівельного павільйону. За гарячими слідами працівниками поліції затримано 37-річну мешканку м. Одеси. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.1 ст.185 (крадіжка) КК України.

До Київського відділу поліції надійшла заява від 25-річної одеситки про те, що на Адміральському проспекті невстановлений зловмисник відкрито заволодів її мобільним телефоном. Сума збитку становить п’ять тисяч гривень. Вжитими заходами викрито 25-річного чоловіка, від якого отримано правдиві свідчення.

До чергової частини Ізмаїльського відділу поліції звернулась 23-річна жінка, яка повідомила, що малознайомий чоловік на ім’я Ігор, шляхом обману та зловживання довірою, заволодів її грошима в сумі 900 гривень. Вжитими заходами викрито 27-річного жителя міста. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...