На Полтавщині поліцейські розшукали водія, який збив велосипедиста із дитиною і втік

До чергової частини Лубенського відділу поліції 18 квітня цього року надійшло повідомлення від лікаря приймального відділення місцевої лікарні, про те, що в лікарню із тілесними ушкодженнями доставлені 39 – річний чоловік та його п’ятирічна донечка. Травми родина отримала в ДТП.

Виїхавши на місце події, правоохоронці встановили, що того дня, близько 20-ї години, по алеї у місцевому дендропарку міста Лубен чоловік їхав на велосипеді з малолітньою донькою. Раптом на зустріч їм виїхав автомобіль білого кольору марки «ВАЗ 2102» та наїхав на велосипедиста, після чого зник з місця події.

ДТП

 

«В ході проведених оперативних заходів нами встановлено особу водія даного автомобіля. Ним виявився 19-річний місцевий мешканець. Він пояснив, що в сутінках не побачив велосипедиста, а з місця пригоди втік, бо розгубився» – повідомив начальник Лубенської поліції Валерій Бевзюк.

Потерпілі перебувають у лікарні на лікуванні. Стан здоров’я чоловіка та його доньки задовільний. Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху) – карається штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

 

За матеріалами Відділу комунікації
ГУ НП в Полтавській області

You may also like...