Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 21.07.2016

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 92 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

Працівники Суворовського відділу поліції викрили одесита, 1986 р.н., у якого виявлено та вилучено 38 поліетиленових пакетів з кристалічною порошковою речовиною та 27 пакетів з порошком білого кольору. Зі слів громадянина, дана речовина є ароматична курильна суміш. Вилучене направлено до НДЕКЦ.

До Малиновського відділу поліції надійшла заява від пенсіонерки, 1935 р.н., про те, що біля одного з навчальних закладів міста невідома особа, застосувавши фізичне насильство безпечне для життя та здоров’я, відкрито викрала дві золоті сережки вартістю 3000 грн. Вжитими заходами викрито раніше засудженого одесита, 1991 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення. Вилучені речові докази.

В рамках місячника добровільної здачі зброї до Котовського ВП звернулися двоє мешканців м. Подільськ, які здали до поліції мисливську рушницю марки «ТОЗ-34» калібру 16 мм та мисливську рушницю «ІЖ-5» калібру 16 мм з подальшим переоформленням на своє ім’я.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...