Мешканця Старобільського району засуджено до 11 років позбавлення волі за умисне вбивство

Завдяки принциповій позиції Старобільської місцевої прокуратури місцевого мешканця судом визнано винним у вчиненні умисного вбивства і зберіганні вогнепальної зброї без передбаченого законом дозволу та призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на 11 років

Старобільською місцевою прокуратурою здійснювалось процесуальне керівництво у кримінальному провадженні стосовно мешканця Старобільського району Луганської області за фактом вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 115 КК України (вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині) та ч. 1 ст. 263 КК України (носіння та зберігання вогнепальної зброї без передбаченого законом дозволу).

Установлено, що у вересні 2015 року місцевий мешканець, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, з мисливської рушниці застрелив свого товариша, з яким вів спільні справи, пов’язані з веденням сільського господарства. Крім того, під час проведення обшуку за місцем мешкання обвинуваченого вилучено набої та гвинтівку, які він зберігав без передбаченого законом дозволу.

Завдяки принциповій позиції органів прокуратури області Старобільським районним судом вказаного громадянина визнано винним у вчиненні умисного вбивства та носіння і зберігання вогнепальної зброї без передбаченого законом дозволу, та призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на 11 років.

Прес-служба прокуратури Луганської області
(за матеріалами Старобільської місцевої прокуратури)

You may also like...