Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 31.08.2016

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 72 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

29 серпня до Миколаївського відділення поліції надійшло повідомлення лікаря про те, що з будинку с. Ульянівка до хірургічного відділення лікарні у непритомному стані доставлено жителя, 1976 р.н., з проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини, який, не приходячи до свідомості, помер. В ході слідчих заходів було встановлено, що померлий напередодні перебував в гостях у свого брата, 1974 р.н., де вони спільно вживали спиртні напої, під час чого між ними винила сварка та бійка, в ході якої господар схопив кухонний ніж та завдав вказані тілесні ушкодження гостю. Відомості внесено до ЄРДР, правова кваліфікація кримінального правопорушення за ознаками ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

 

До Суворовського відділу поліції надійшла заява Євгена, 1984 р.н., про те, що невідомий зловмисник незаконно заволодів його автомобілем «ВАЗ 2102» За гарячими слідами у скоєнні даного злочину затримано двох жителів м. Подільськ, 1990 р.н., та 1984 р.н., від яких отримані правдиві свідчення.

 

Працівниками Шевченківського відділення поліції викрито громадянина, 1996 р.н.,який, помітивши правоохоронців, кинув на землю пластикову банку. В ході огляду місця події було виявлено та вилучено пластикову банку, в якій знаходились 31 пігулка у формі серця сірого кольору. Вилучене направлено до НДЕКЦ.

 

 

При використанні даної інформації
посилання на ВК ГУНП в Одеській

You may also like...