Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 26.09.2016

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 55 заяв та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

Поліцейськими Хмельницького відділу поліції на одній з вулиць Малиновського району були зупинені 54-річний та 24-річний одесити, під час огляду яких було виявлено і вилучено два шприци з рідиною коричневого кольору. Вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення експертного дослідження. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за правовою кваліфікацією правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 309 Кримінального кодексу України.

 

Поліцейськими Малиновського відділу поліції викрито 33-річну одеситку, яка з під’їзду будинку, розташованого по вул. Щорса, таємно викрала велосипед 18-річного одесита, завдавши йому збитків на суму у півтори тисячі гривень. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за правовою кваліфікацією правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Правопорушниця зізналася у скоєному, її відпущено під особисті зобов’язання. На теперішній час вживаються заходи щодо вилучення речових доказів.

 

До Таїровського відділення поліції надійшла заява від 31-річної одеситки про те, що невідомий чоловік на пр. Ак. Глушка, завдавши удар рукою в обличчя, намагався відкрито заволодіти її золотим ланцюжком з хрестиком. Вжитими заходами викрито 32-річного одесита. Триває слідство.

 

До Суворовського відділу поліції звернулася адміністратор крамниці побутової хімії про те, що невстановлена особа намагалась викрасти з крамниці товар на суму 550 грн. У скоєнні вказаного правопорушення викрито 33-річну одеситку, від якої отримано правдиві свідчення та вилучено речові докази.

 

До Суворовського відділу поліції із заявою звернувся працівник супермаркету про те, що невстановлений зловмисник, намагався викрасти цукерки та лосьйон для гоління на суму 437 грн., але був затриманий охоронцями магазину. У скоєнні вказаного правопорушення викрито 27-річну одеситку, у якої отримано правдиві свідчення та вилучено речові докази.

 

До Малиновського відділу поліції надійшла заява від 49-річного місцевого жителя, про те що невідомі зловмисники намагалися незаконно заволодіти його автомобілем "ВАЗ 2103". Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито чотирьох одеситів, віком від 19 до 22 років, від яких отримано правдиві свідчення.

 

Працівниками Хаджибеївського відділення поліції викрито 31-річного одесита, який, перебуваючи у сквері, на ґрунті неприязних відносин, наніс ножове поранення в живіт 19-річному місцевому жителю. Пораненого госпіталізовано до Одеської міської клінічної лікарні. Зловмиснику повідомлено про підозру вчиненні кримінального правопорушення.

 

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...