Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 05.09.2016

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 46 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До чергової частини Ізмаїльського відділу поліції звернулася 38-річна жінка, яка повідомила, що невідома особа проникла за місцем її мешкання, звідки скоїла крадіжку золотих виробів. Вжитими заходами був встановлений 32-річний чоловік. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До Ізмаїльського відділу поліції звернувся 50-річний чоловік, який повідомив, що невідома особа скоїла крадіжку його велосипеду, який він залишив біля магазину. В ході досудового слідства працівниками кримінальної поліції був встановлений 39-річний мешканець міста, у якого був вилучений викрадений велосипед. За даним фактом було розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Ізмаїльського відділу поліції був встановлений мешканець смт. Суворово, 1989 р.н., який у мешканця села Кам’янка, 1994 р.н., коли останній знаходився у селі, викрав мобільний телефон. Наразі за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...