Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 10.11.2016

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 183 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Хаджибеївського відділення поліції надійшла заява від одесита, 1942 р.н., про те, що на початку березня 2016 року, невідомий зловмисник з його подвір’я викрав металевий мангал. Сума збитку становить 500 грн. Вжитими заходами викрито раніше засудженого Валентина, 1978 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

Працівниками Хмельницького відділу поліції під час проведення оперативно-профілактичного відпрацювання викрито Вадима, 1989 р.н., який викрав з супермаркету дві пляшки горілки.

До Комінтернівського відділу поліції надійшла заява від жителя с. Кірове, 1954 р.н., про те, що невідомий зловмисник з території колишньої ферми в с. Шевченків Кут викрав кобилу віком 4 років. Сума збитку становить 30 тисяч гривень. Вжитими заходами викрито Геннадія, 1979 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

До Подільського відділу поліції надійшло повідомлення від жительки м. Подільськ, 1963 р.н., про те, що з її робочого місця невідомий зловмисник викрав гаманець з грошима в сумі 300 грн. За гарячими слідами викрито місцеву жительку, 1972 р.н., від якої отримано правдиві свідчення.

До Савранського відділення поліції із заявою звернувся житель с. Слюсарево, 1932 р.н., про то, що двоє чоловіків проникли до його підсобного приміщення, звідки скоїли крадіжку двох мішків горіхів. Сума збитку становить 3000 грн. Вжитими заходами викрито двох мешканців с. Слюсарове, 1954 р.н. та 1963 р.н., від яких отримано правдиві свідчення та вилучено речові докази.

Працівниками Малиновського відділу поліції під час огляду домоволодіння за місцем мешкання Андрія, 1987 р.н., в гаражі виявлено та вилучено 525 г. марихуани, дві таблетки екстазі та 10 гр. амфетаміну. Вилучене направлено до НДЕКЦ. За вказаним фактом вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР, попередня правова кваліфікація кримінального правопорушення ч.1 ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України.

Під час несення служби співробітниками Білгород-Дністровського ВП зупинено 43-річного жителя міста, у якого при огляді виявлено та вилучено медичний шприц з рідиною бурого кольору та поліетиленовий пакунок з речовиною рослинного походження зеленого кольору, зовні схожою на марихуану. Вилучену речовину направлено на експертизу до НДЕКЦ, за результатами якої буде прийнято рішення.

Співробітниками Білгород-Дністровського ВП викрито двох неповнолітніх, які, зловживаючи довірою свого знайомого, заволоділи його мобільним телефоном. Відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України, триває слідство. 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...