Викрито громадянина Узбекистану, який за гроші намагався легалізувати співвітчизників

Військовою прокуратурою Дарницького гарнізону Центрального регіону України спільно з співробітниками окремого відділу внутрішньої безпеки Державної прикордонної служби України, під час надання неправомірної вигоди військовослужбовцю прикордонної служби, затримано громадянина Узбекистану.

Іноземець, за попередньою змовою групою осіб в кількості близько 40 осіб (громадян Узбекистану), звернувся до інспектора прикордонної служби «Київ» організувати незаконну схему по внесенню відомостей в базу даних про нібито перетин державного кордону України на виїзд та в’їзд, а також проставлення відповідних відміток в їх паспортах. За цю послугу, він запропонував інспектору 200 доларів США з кожної особи.

У приміщенні вокзалу на станції Київ-Пасажирський, громадянина Узбекистану, під час надання неправомірної вигоди, затримано в порядку ст.208 КПК України та вилучено грошові кошти.

Вказаній особі на даний час готується повідомлення про підозру за ч.3 ст. 368 КК України та вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

You may also like...