На Луганщині судитимуть чоловіка, який незаконно переправляв осіб через держкордон України

Прокуратурою Луганської області направлено обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно мешканця смт Новопсков за фактом незаконного переправлення двох осіб через державний кордон України, вчиненого з корисливих мотивів (ч. 3 ст. 332 КК України).

Нагадаємо, що 36-річний раніше судимий чоловік, керуючись корисливим мотивом, незаконно переправив двох осіб через державний кордон України до Російської Федерації, при цьому отримавши за це винагороду в розмірі 1000 гривень.

Знаходячись поблизу інформаційного прикордонного знаку, що розташований між селищем Пелагіївка Новопсковського району та села Нижня Серебрянка Белгородської області, шляхом особистого надання вказівки та жестами спрямував осіб в напрямку державного кордону України з Російської Федерацією.

Ухвалою Сєвєродонецького міського суду правопорушнику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
Наразі обвинувальний акт у вказаному кримінальному провадженні направлено до суду.

Довідково: санкцією ч. 3 ст. 332 КК України передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 9 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років з конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури Луганської області

You may also like...