Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

На Чернігівщині судитимуть начальника філії «Військторг»

Обвинувальний акт щодо начальника філії «Військторг» Концерну «Військторгсервіс» військовою прокуратурою Деснянського гарнізону Центрального регіону України направлено до Козелецького районного суду Чернігівської області.

У 2016 році між начальником Регіонального відділення Фонду державного майна України в Чернігівській області та директором приватного товариства укладено договір оренди нерухомого майна під функціонування кафе площею 144,3м², балансоутримувачем якого є філія Концерну.

У свою чергу, начальник філії висунув вимогу підприємцю щодо надання особисто йому кожного місяця додаткової плати 900 гривень за оренду та пролонгацію договору. Підприємець погодився та впродовж липня-грудня 2016 року сплатив йому загалом 5400 гривень.
У ході контролю за вчиненням злочину та під час чергової передачі неправомірної вигоди в розмірі 1800 гривень, начальника філії було викрито та затримано правоохоронними органами.

Посадовець обґрунтовано обвинувачується у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, за вчинення якого йому загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

Exit mobile version