На Чернігівщині судитимуть начальника філії «Військторг»

Обвинувальний акт щодо начальника філії «Військторг» Концерну «Військторгсервіс» військовою прокуратурою Деснянського гарнізону Центрального регіону України направлено до Козелецького районного суду Чернігівської області.

У 2016 році між начальником Регіонального відділення Фонду державного майна України в Чернігівській області та директором приватного товариства укладено договір оренди нерухомого майна під функціонування кафе площею 144,3м², балансоутримувачем якого є філія Концерну.

У свою чергу, начальник філії висунув вимогу підприємцю щодо надання особисто йому кожного місяця додаткової плати 900 гривень за оренду та пролонгацію договору. Підприємець погодився та впродовж липня-грудня 2016 року сплатив йому загалом 5400 гривень.
У ході контролю за вчиненням злочину та під час чергової передачі неправомірної вигоди в розмірі 1800 гривень, начальника філії було викрито та затримано правоохоронними органами.

Посадовець обґрунтовано обвинувачується у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, за вчинення якого йому загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

You may also like...