В Одесі затримали зловмисника, який під час конфлікту нещадно побив незнайомця

Слідчі повідомили правопорушнику про підозру в умисному тяжкому тілесному ушкодженні. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Подія сталась вночі 29 квітня в одному із загальних дворів на вулиці Жоліо-Кюрі, де 52-річного містянина у непритомному стані виявила його співмешканка. Жінка викликала «швидку», яка госпіталізувала чоловіка з відкритою черепно-мозковою травмою, забоєм головного мозку, множинними травмами кісток лицьового черепа, перелом основи черепа, закритою травмою грудної клітки та забоєм легень, про що сповістила поліцію.

Співробітники територіального підрозділу поліції встановили, що потерпілий тієї ночі вийшов з дому до магазину і на вулиці посварився з перехожим. Під час словесної перепалки останній побив незнайомця і втік. Що саме послугувало причиною конфлікту між чоловіками наразі встановлює слідство. Але зі слів очевидців, обидва перебували у нетверезому стані.

Протягом доби оперативники встановили особу зловмисника та затримали його за місцем мешкання. Ним виявився 32-річний одесит, який мешкає на сусідній вулиці.

Слідчі затримали його в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та до обрання судом запобіжного заходу помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчі затримали його в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та до обрання судом запобіжного заходу помістили до ізолятора тимчасового тримання. «Ми під процесуальним керівництвом Суворовської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігуранту про підозру в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, тобто умисному тілесному ушкодженні, небезпечному для життя в момент заподіяння. Відповідно до ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України, цей злочин карається позбавленням волі на строк від пʼяти до восьми років. Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу. Слідство триває», – зазначив начальник відділу поліції Nº 3 Одеського районного управління поліції Nº 1 Ігор Страшной.

Відділ поліції Nº 3

Одеського районного управління поліції Nº 1

You may also like...