Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 04.04.17

Співробітниками Подільського відділу поліції викрито 30-річного місцевого жителя, який з під’їзду будинку викрав чавунні батареї опалення, які належать одній з мешканок будинку. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Речові докази повернуто власниці.

В ході проведення місячника добровільної здачі зброї до Подільського відділу поліції звернувся житель с.Мардарівка, який добровільно передав в поліцію газовий пістолет марки "WALTHER" калібру 8мм для подальшого знищення у зв’язку з непридатністю для використання.

До чергової частини Ізмаїльського відділу поліції звернувся 49-річний чоловік, який повідомив, що невідома особа проникла на подвір’я його будинку, звідки викрала велосипед. В ході проведених заходів було встановлено 27-річного мешканця с.Кислиця. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Ізмаїльського відділу поліції із заявою звернулась жінка, 1970 р.н., яка повідомила, що невідома особа проникла до її нежилого будинку, розташованому в с.Матроська, звідки скоїла крадіжку газового балону з редуктором та посуду. Вжитими заходами були встановлені два мешканця села, 1998 р.н. та 2001 р.н., які пояснили, що викрадене продали, а гроші витратили на особисті потреби. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Малиновського відділу поліції надійшла заява від 23-річного одесита про те, що невстановлена особа шляхом пошкодження замка проникла в гараж та таємно викрала 21 рулон штор. Сума збитку- 42 тисячі грн. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито 25-річного чоловіка, від якого отримано правдиві свідчення.

До Хмельницького відділення поліції надійшла заява від 44-річного чоловіка про те, що біля будинку невстановлена особа шляхом вільного доступу таємно викрала два велосипеда. Сума збитку- 3000 грн. Вжитими заходами викрито 35-річного одесита, від якого отримано правдиві свідчення. Вилучено речові докази.

До Хмельницького відділення поліції надійшла заява від 37-річного чоловіка про те, що з під’їзду будинку по вул. Болгарській невстановлена особа шляхом вільного доступу таємно викрала будівельний інструмент та 25 кг цвяхів. Сума збитку- 1100 грн. В ході проведених заходів було встановлено 36-річного чоловіка, від якого отримано правдиві свідчення.

До Балтського відділу поліції надійшла заява від 55-річного чоловіка про те, що за місцем свого мешкання під час спільного розпивання алкольних напоїв малознайома жінка таємно викрала мобільний телефон. Сума збитку- 650 грн. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито 31-річну жительку с. Пужайкове, від якої отримано свідчення. Пояснила, що викрадене продала невідомому чоловікові, гроші витратила на особисті потреби.

До Болградського відділення поліції надійшла заява від 57-річного чоловіка про те, що біля магазину невідома особа таємно викрала його велосипед. Вжитими заходами викрито 39-річного місцевого жителя, від якого надійшли правдиві свідчення.

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...