Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 05.04.17

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 188 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Приморського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в залі відпочинку залізничного вокзалу невідомий чоловік кидається з ножем на людей. У скоєнні вказаного правопорушення було викрито 56-річного чоловіка. Під час поверхневого огляду останнього було виявлено та вилучено ніж «Мачете». Вилучене направлено до НДЕКЦ.

До Малиновського відділу поліції надійшло повідомлення 24-річного місцевого мешканця про те, що троє невідомих осіб, застосувавши фізичну силу, відкрито заволоділи його мобільним телефоном. Сума збитку становить 4600 гривень. У ході оперативно-розшукових заходів за скоєння правопорушення затримано одного з зловмисників, який надав правдиві свідчення. Ним виявився 27-річний місцевий житель.

Співробітниками Подільського відділу поліції викрито неповнолітнього місцевого мешканця, який викрав з домоволодіння односельчанки п’ять мішків соняшника та запчастини від мотоциклу. Сума збитків становить 5 тисяч гривень. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Речові докази вилучено та повернуто власниці.

У ході проведення місячника добровільної здачі зброї до Болградського відділення поліції Ізмаїльського відділу поліції звернувся місцевий мешканець та видав мисливську гладкоствольну рушницю 16 калібру для подальшого ії знищення.

До Ізмаїльського відділу поліції звернувся 51-річний місцевий мешканець та повідомив, що невідома особа проникла до його двору та скоїла крадіжку каністри з автомобільним маслом, об’ємом 20 літрів. У ході оперативно-розшукових заходів працівниками поліції встановлено особу зловмисника. Ним виявився 15-річний сусід потерпілого, який надав правдиві свідчення. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Портофранківського відділення поліції Приморського відділу поліції надійшла заява 25-річної громадянки про те, що, перебуваючи в приміщенні автовокзалу, невстановлена особа заволоділа її сумкою з особистими речами. У ході оперативно-розшукових заходів співробітниками поліції викрито раніше судимого 35-річного місцевого мешканця, який надав правдиві свідчення

До Подільського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що з одного з супермаркетів міста невідома особа скоїла крадіжку елітного алкоголю. В ході оперативно-розшукових заходів працівниками поліції викрито раніше судимого 54-річного місцевого мешканця. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Малиновського відділу поліції надійшла заява місцевого жителя про те, що на одній з вулиць міста невідома особа незаконно заволоділа його мопедом, марки "Honda Dio". Сума збитку становить 10 300 гривень. У ході оперативно-розшукових заходів працівниками поліції викрито 24-річного правопорушника, який надав правдиві свідчення.

До Ізмаїльського відділу поліції звернувся 66-річний чоловік та повідомив, що невідома особа скоїла крадіжку його велосипеду, який він залишив біля магазину. У ході оперативно-розшукових заходів працівниками поліції викрито 28-річного місцевого мешканця. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...