На орендному хабарі затримано директора ДП «Український НДІ нафтопереробної промисловості»

Військовою прокуратурою Київського гарнізону Центрального регіону України спільно з оперативними працівниками Управління захисту економіки Департаменту захисту економіки в Київській області Нацполіції України на «гарячому» під час одержання 30 тис. грн. неправомірної вигоди затримано директора ДП «Українській науково-дослідний інститут нафтопереробної промисловості».

 

Упродовж березня-квітня 2017 року вказаний директор вимагав у підприємця неправомірну вигоду за надання в оренду, без укладання відповідних договорів, державного майна Міністерства енергетики та вугільної промисловості України.

Під час одержання «хабара», директора було затримано в службовому кабінеті правоохоронними органами. Суму неправомірної вигоди вилучено у ході обшуку місця події.

Досудове розслідування здійснюється групою слідчих військової прокуратури Київського гарнізону. Вирішується питання щодо повідомлення про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з відстороненням від посади.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

You may also like...